Ledige verv i kretsen

Har du lyst å være med å lage arrangementer i kretsen?

Å ha verv i kretsen gir verdifull erfaring som leder. Du får også være med å påvirke hva kretsen skal drive med, bygge nettverk med andre speidere og få enda bedre følelse av å være en del av "Verdens største vennegjeng"!

På denne siden lyser vi ut verv hvor det er plass til flere.

Ombud

Her kan du melde interesse for å være med i bever-, småspeider- speider-, rover- eller lederombud, i kretsen, eller være kursholder på kretsens arrangement.

Ledertrener

Kretsen har som ambisjon å utdanne like mange ledertrenere som vi har speidergrupper.

Ledertrenerne utdanner unge erfarne rovere og ferske speiderledere til dyktige speiderledere. De har ansvar for trinn-kursene (Trinn 1, trinn. 2 og Trinn 3), samt for ELFUL og evetuelt andre kurs kretsen vil arrangere.

Som ledertrener får du en dypere innsikt i det å være speiderleder. Det er alltid mye læring i å lære bort. Kretsen dekker kurs og reise for dem som vil bli ledertrenere i kretsen.

For å delta på ledertrenerkurs må en ha gjennomført trinn-kursene selv, og helst ha vært med som assistent på peffkurs eller trinnkurs.

Prosjekter

Kretsen har stadig prosjekter på gang. Dette kan være VM i speiding, rekruttering av nye speidere og speidergrupper, Speiderleir på Kvamsøy, Friluftsleiren, Speider-LAN, Pride-paraden, tidvis JOTA-JOTI, Senk skuldrene, Speidernes julemarked med mer.

Dersom du kan tenke deg å være med på et prosjekt i kretsen, ta kontakt på lenkene under.

Å være med i et prosjekt gir ledererfaring, prosjekterfaring, bygger nettverk og er alltid givende for din egen utvikling og glede!

Rekruttering av speidere

Vår prosjektleder for vekst trenger hjelp til å arrangere "Kick-off" for speidergrupper som sliter eller på nye speidersteder.

Et "Kick off" er et arrangement lokalt hvor en ønsker å løfte speider-aktiviteten. En ettermiddag inviteres barn i skolekretsen(e) rundt speidergruppen til å prøve speideraktiviteter. Vi pleier å ha en rundløype med 5-7 poster som ungene sirkulerer på og får prøvd aktivitetene. Dette kan være spikking, førstehjelp, orientering, livlinekasting, bruk av stormkjøkken, padling, knuter, samarbeidsøvelser, tenne bål avhengig av lokale forhold og årstid.

Som frivillig på "Kick off" er du med og arrangerer en av postene i rundløypen. Et "Kick-off" tar normalt ca 3 timer totalt.

Bli med i vår MEDIAGRUPPE

Som en del av Mediagruppen vil du få mulighet til å bygge deg et nettverk av kreative mennesker, opparbeide deg kunnskap og erfaringer samt arbeid å vise til ved jobbsøking. Du vil motta en attest for vervet som vil ha stor verdi på din CV.

Vi trenger deg som har kunnskaper innen:
- Foto
- Film
- Redigering
- Grafisk
- Tekstforfatting
- Sosiale Medier

Legg inn din kontaktinformasjon i dette skjemaet, så kontakter vi deg!:

Annonse
Studieforbundet natur og miljø