Søndag 27. oktober

RoverRebusRally

Postvaktpåmelding åpen! Vi trenger postvakter!

Vyrde rovere & ledere, dere er herved invitert til å delta på årets RoverRebusRally. Gjør deg klar til å gå på et eventyr for fedrelandet, og “May the force be with you”.

I år blir det store løpet arrangert søndag 27.10.24 kl. 10. Vi håper at mange rovere og ledere vil bli med! Arrangementet er åpent for alle rovere og ledere i Hordaland Krins, Bjørgvin krets og hvilken som helst annen krets som vil være med.
Det er sosialt, lærerikt og kjempegøy. En rover som kanskje var med en gang sa at
“Rover Rebus Rally burde vært en OL‐gren, ikke fordi det er konkurranse, men fordi det er så morsomt!”
Nå har det blitt en tradisjon med tema, så vi satt et tema i år også. Årets tema som noen kanskje allerede har fått med seg er «Star Wars». Så det er bare å finne frem en lightsaber, the force og et stjerneskip og så er vi klar! Beste show, sang, kostyme, og imitasjon av Yoda, sammen med en klype liv og røre kan gi en ekstrapremie til laget.

Hver gruppe kan stille med flere biler, men det er maks 5 deltagere per lag (altså maks 5 deltagere per bil, det spiller ingen rolle hva type bil du har, merk Norges lover og vegtrafikkloven). Dersom dere stiller med flere biler vil de bli regnet som knallharde konkurrenter. Husk at det er lov å mikse grupper i bilene også. Det gis ikke ekstra poeng for å ta med hund, med mindre den heter Chewie. Brevdue derimot teller positivt. Lag som stiller med sykkel får problemer på motorveien.

Påmelding vil skje lagvis (per bil) gjennom påmeldingslinken på nettsiden. Påmeldingsfristen går ut klokken 23:59:59 tirsdag 22. oktober 2024.
Merk: Betaling vil foregå på faktura ETTER løpets slutt. De blir sendt til de ulike gruppene/roverlagene.

Startpunktet vil bli ved Biltema på Sandsli. Ta kontakt dersom dere lurer på veien.

Stedet vi avslutter på vil bli kunngjort underveis i løpet. Løpet starter klokken 10:00 og er ferdig ca kl 17:00.

Skulle du være så uheldig at du mangler bil/lag vennligst oppgi dette ved påmelding så skal vi i Roverombudet gjøre vårt beste for å skaffe deg et splitter ny stjerneskip + et vinnerlag. Kan også tipse om Ombudets facebookside, RoverNytt Hordaland.

Vedlagt følger reglementet som skal følges etter beste evne.

Vi i ROVEROMBUDET ønsker dere lykke til og måtte BESTE bestikkelse vinne!

Kjør hardt, kjør stil, kjør stjerneskip uten tvil!

Annonse
Grasrotandelen