Fredag 17. mai

17. mai

17. mai er hele Norges, og ikke minst Bergens, festdag, også for speidere!

Helt fremst i flaggtoget går speidernes flaggborg, og alle speidergrupper oppfordres til å stille der med nystrøkne flagg og speiderskjorter. Kretsen ønsker tilbakemelding på hvor mange flagg som stiller, så svar på skjemaet om flaggbærere under innen 10. mai. Om dere trenger flere flagg eller har flagg til overs, melder dere fra om det i skjemaet. Kretsen koordinerer eventuelt utlån av flagg mellom grupper slik at vi har nok flagg.

Utover dette er speidergrupper hjertelig velkomne til å gå i flaggtoget, med morsomme innslag. I 2023 vant speiderne prisen for beste innslag!

17. maikomiteen i Bergen arrangerer hvert år kapproing på Vågen, og speidere og rovere oppfordres til å stille med lag der! Roverombudet prøver å koordinere ett lag fra kretsen, så send en mail til ombudet på roverombud@hordalandsspeiderne.no om du eller ditt roverlag er interessert.

På kvelden, kl. 23:00, er det vardetenning på Byfjellene der speidere tenner bål på toppen av Ulriken, Løvstakken, Lyderhorn og Sandviksfjellet.

Spørsmål, eller annet?
Kontakt kretsens representant i 17. mai-komiteen på: bye.roar@gmail.com

Annonse
Vannkanten bingo