Fredag 17. november, 18.00 - Søndag 19. november, 15.30

Peffkurs 1

(Se påmelding og info i lenke under)

Peff 1 er kurset der du som patruljefører skal lære å planlegge og gjennomføre et patruljemøte, hvordan vi bruker treningsprogrammet i speideren, og litt om hva patruljen er, og hvorfor patruljesystemet er viktig. Dette er et lite fysisk krevende kurs, men det inneholder alltid gåing med sekk for å komme inn til kursstedet.
Dato: 17.–19. november 2023
Sted: Espeland fangeleir, Espeland i Arna

Praktisk info
På peffkurs 1 bor vi inne i to netter. Vi bruker sovepose og ligger på gulvet, så et godt underlag eller feltseng er kjekt å ha. Varme måltider er del av kurset. Deltakerne tar med seg brødmat til 3 måltider. Brødmaten blir samlet inn og satt på felles buffét ved brødmåltidene, så ta ikke med ferdigsmurt mat...

Hva får man lære om på kurset?
Planlegging av møter og hvordan bruke Speiderprogrammet for å få gode og kjekke møter er de viktigste ingrediensene på kurset. Men vi skal også få tips til hvordan vi som peffer og asser skal være gode ledere for patruljen, hva en patrulje er, og hvorfor vi har patruljer som ikke er styrt av voksne.

Når og hvor møter man opp?
Fredag kl 18 i Fangeleiren.

Når avsluttes kurset?
I Fangeleiren senest kl 1530 på søndag.

Ta med
Sekk, sitte/liggeunderlag, sovepose, kniv, noe å skrive med (du får noe å skrive på), speiderskjerf/ skjorte, innesko, turtallerken, kniv, skje, gaffel og kopp, toalettsaker, klesskifte, uteklær for å være en del ute, hodelykt, lue og votter, regnbukse.
Mat
Brødmat og pålegg, drikke for 3 måltider

Påmelding
Påmeldingsfristen er 10. november 2023.
Pris : Gratis for medlemmer i Hordaland krins, kr 800 for speidere fra andre kretser.
Kontaktinformasjon
Endre Helland - epost: endre.helland@speiding.no, tlf 908 83 633

Annonse
Fana Sparebank